Impressum

Sarajevo365.com je prvi satirični portal iz Sarajeva (Bosna i Hercegovina), koji je pokrenut  u martu 2013. godine, da bi krajem januara 2018. godine promijenio svoj naziv u Rajvosa365.com nakon što je Gradska Uprava Sarajeva na čelu sa gradonačelnikom Abdulah Skakom donijela kontraverznu odluku o načinu korištenja termina “Sarajevo”.

Samim pregledom portala Rajvosa365.com svi posjetioci, korisnici, i čitatelji unaprijed se slažu sa Uslovima Korištenja portala Rajvosa365.com ( koje možete u cijelosti pročitati OVDJE ) , bez obzira na to da li su pročitali i / ili razumijeli Uslove Korištenja portala Rajvosa365.com

Portal Rajvosa365.com je u potpunosti neprofitabilnog karaktera, i nije povezan sa bilo kojom političkom strankom, udruženjem građana, fondom, niti koristi usluge bilo koje informativne agencije.

Sadržaj portala Rajvosa365.com ( tekst, fotografije, audio, video ) niko ne smije prenositi kao ozbiljnu vijest ili ozbiljnu informaciju u bilo kojem obliku ili formi,  jer je portal Rajvosa365.com isključivo i samo satiričnog karaktera, a oni koji to ipak učine rade to bez znanja i bez dozvole vlasnika portala Rajvosa365.com te zbog toga snose svu odgovornost za eventualne posljedice takvog načina izvještavanja ili rada.

Rajvosa365.com Kontakt:

EMAIL: sarajevo365com@gmail.com

FACEBOOK: http://www.facebook.com/sa365news

TWITTER: http://www.twitter.com/Rajvosa365com