O Nama

Rajvosa365.com je satirično-humoristični portal.

Vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog djela te ih stoga ne treba shvaćati ozbiljno.

Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna. Osobe iz javnog života “javne osobe” se mogu pojavljivati u sadržaju objavljenom na portalu samo kao akteri izmišljenih događaja. Svi njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni.

Svi korisnici, posjetioci, čitatelji, portala Rajvosa365.com samim činom pregleda portala Rajvosa365.com unaprijed i bezuslovno pristaju na Uslove korištenja portala Rajvosa365.com , bez obzira na to da li su pročitali, i/ili razumijeli Uslove korištenja portala Rajvosa365.com koje u cjelosti možete pročitati OVDJE.

Sadržaj portala Rajvosa365.com (tekst,fotografije,video,audio) izričito je zabranjeno prenositi ili kopirati bez posebno izdate pismene dozvole vlasnika portala Rajvosa365.com

Vlasnik portala Rajvosa365.com nikome neće dati pismenu dozvolu za prenošenje sadržaja (tekst,fotografija,video,audio) na drugim portalima, blogovima, i elektronskim ili štampanim medijima, tako da je svaki sadržaj prenesen sa Rajvosa365.com na nekom drugom mediju krivično djelo po Zakonu o autorskim i srodnim pravima BiH.

Ostali portali, blogovi, elektronski i štampani mediji, te vlasnici naloga na društvenim mrežama tipa Facebook, Twitter, Instagram i slično, ne smiju nikada i ni u kojem obliku dalje prenositi sadržaj portala Rajvosa365.com kao ozbiljnu informaciju ili kao ozbiljnu vijest, jer je Rajvosa365.com isključivo satirični portal. Oni koji ipak to učine rade to bez znanja i bez dozvole vlasnika portala Rajvosa365.com i sami su odgovorni za sve posljedice koje mogu prozrokovati i/ili nastati takvim neodgovornim ponašanjem i radom.

Sadržaj portala Rajvosa365.com namijenjen je isključivo za ličnu / osobnu upotrebu.

Portal Rajvosa365.com namijenjen je osobama sa najmanje 18 godina starosti.

Portal Rajvosa365.com je nasljednik portala Sarajevo365.com koji je zbog odluke gradonačelnika Sarajeva o načinu upotrebe termina “Sarajevo” na internetu, promijenio ime u Rajvosa365.com

Portal Sarajevo365.com je prvi satirični portal iz BiH nastao 2013. godine a promijenio je naziv u Rajvosa365.com 27.01.2018. godine iz gore navedenih razloga.

27.01.2018. Rajvosa365.com – Prvi satirični portal iz BiH