Vučić počeo da sumnja kako Dodik stalno dolazi samo da bi jeo i pio

Vučić počeo da sumnja kako Dodik stalno dolazi samo da bi jeo i pio

01. februar 2018, (Rajvosa365.com) – Izvor blizak stranci SNS koja je na vlasti u Srbiji a u kojoj je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, požalio se svojim kolegama da Vučić sve više sumnja kako Milorad Dodik sve češće dolazi u Beograd da bi kod njega samo jeo i pio za džaba, jer nemaju više o čemu da pričaju a da o tome već nisu pričali ranije prilikom prethodnih mnogobrojnih posjeta Dodika Beogradu.

“To vam je isto kao kad vam prvi komšija svaki dan dolazi a vi mu iz gostoprimstva iznesete i da jede i da pije, i onda se on vremenom navikne pa dolazi sve češće i češće, iako ste sve teme odavno iscrpili i skoro da nemate više o čemu da pričate, jer ovaj unaprijed zna da ga čekaju klopa i piće koju ne mora da plati, a vi htjeli ne htjeli morate da mu se smiješkate i trpite njegovu šuplju priču dok vam komšija uporno sjedi u gostima iako je svjestan da imate brojne druge obaveze, a vi u sebi jedva čekate da ode svojoj kući.” rekao je ovaj član SNS-a svom kolegi iz stranke.

On je dodao kako se nada da nije u pravu, jer bi onda ako se ispostavi da je Vučić opravdano sumnjao, tako česti sastanci ova dva političara radi besplatnog jela i pića bili neviđena sramota za Srbiju.